Proč využít služby realitní kanceláře TB REALITY?

Proč využít služby realitní kanceláře TB REALITY?

Máte v plánu prodej vaší nemovitosti a hledáte vhodného spolupracovníka v podobě realitní kanceláře, která by se o její prodej kompletně postarala? Řešení představuje naše firma TB REALITY, jenž právě toto svým klientům nabízí. Díky profesionálnímu a individuálnímu přístupu našich kvalifikovaných makléřů, jejichž cílem je vaše maximální spokojenost, bude vaše nemovitost v těch nejlepších rukách!

V nabídce naší společnosti zabývající se nemovitostmi najdete celou řadu užitečných služeb, které vám prodej nemovitosti ještě více usnadní a zpříjemní. Jmenovitě se například naše realitní kancelář, konkrétně specialista s dlouholetými zkušenostmi v oblasti oceňování majetku, postará o odhad ceny vaší nemovitosti, tudíž se vám nikdy nestane, že byste na prodeji prodělali.

Dalšími službami, které naše firma nabízí jsou například homestaging, což je služba, která vám pomůže drobnými úpravami nemovitosti pozvednout její tržní hodnotu. Za samozřejmost považujeme i následné focení a natáčení vaší nemovitosti pro její umístění do katalogů. Dále nabízíme veškerý právní servis či v případě, že potřebujete peníze okamžitě, naleznete v naší nabídce i výkup nemovitostí.

Zlatým hřebem nabídky naší realitní kanceláře TB REALITY je služba nesoucí název ALL INCLUSIVE, která kromě všech právních služeb spjatých s prodejem nemovitosti, garantuje i zaplacení veškerých nečekaných výdajů s jejím prodejem spojených.

V případě, že vás nabídka naší realitní kanceláře TB REALITY oslovila, tak se neostýchejte nás kontaktovat, sídlíme v centru Ostravy. Město, které je proslulé například letním festivalem Colours of Ostrava. 

Hledáte další informace, které by vám pomohly usnadnit prodej vaší nemovitosti?

Návod máme pro Vás připravený ZDE ve formě E-booku, případně kompletní seznam našich služeb máme pro Vás připravený ZDE. 

Kde inzerujeme?