Realiťák roku 2018

Realiťák roku 2018 

Víte o tom, že se koná celoročně soutěž o Realiťák roku? Tentokrát je to pro rok 2018, kdy pod záštitou Ing. Kláry Dostálové a Hospodářské komory hlavního města Prahy se koná tato soutěž, a vyhlásili ji Realitní vzdělávací institut společně s Reality iDnes.cz. 

V této soutěži můžete hlasovat pro svého favorita, dát mu hlas a pomoct mu tak vyhrát.

                              

Nyní probíhá hlasování veřejnosti, kdy od června až do konce roku můžete zamíchat pořadím. Průběžné výsledky hlasování je možné sledovat na stránce www.realitakroku.cz a samotné hlasování bude ukončeno dne 31. 12. 2018. TOP 20 soutěžících, podle hlasování veřejnosti, se podrobí ještě dodatečnému hlasování na prvním realitním plese, kde bude určen i vítěz celé soutěže.

Ptáte se, proč je tato soutěž? Protože jakýkoliv prodej i koupě nemovitosti je velký životní krok pro mnohé z nás, ale může to být také velká starost. Realitní makléř je ten, kdo vám v tomto musí umět poradit, musí být empatický, ale také rozhodný, být chytrý a vědět, jak pomoct. Tato soutěž ukáže, který realitní makléř je největší profesionál ve svém oboru. A právě touha vědět, kdo je ten nejlepší stála za zrodem myšlenky uspořádání této soutěže.

Realiťák roku se koná poprvé a smyslem této soutěže je ukázat široké veřejnosti ty makléře, kteří svou práci dělají rádi, profesionálně, s odbornými znalostmi a hlavně pro klienty.

                                                     

Pokud přemýšlíte nad tím, jak se do této soutěže realitní makléři hlásili, tak nijak, byli automaticky všichni přihlášeni na základě aktivních inzerátů na reality iDnes.

A samozřejmě tento článek a tuto informaci vypouštíme do světa i z toho důvodu, že máme jedno želízko v ohni. Ředitel společnosti TB REALITY, pan Tomáš Bartusek, má aktuální celorepublikově dvaadvacáté místo, v Moravskoslezském kraji místo čtvrté a v okrese Ostrava dokonce místo první. Aktuální pořadí můžete průběžně sledovat zde.

                                 

Pokud by jste nevěděli komu dát hlas podpořte našeho kolegu zde.

Kde inzerujeme?