O NÁS

O nás

Realitnímu oboru chceme dát nový směr, máme v plánu navrátit realitnímu oboru důvěru a férovost. 

Realitní kancelář TB REALITY vznikla díky finančně poradenské společnosti Flex IN, díky tomuto spojení dokážeme zafinancovat téměř každou nemovitost. TB REALITY si dokázala získat přízeň a důvěru mnoha klientů a to především díky profesionalitě našich makléřů. 

Naše VIZE

"Důvěra v makléře", aneb "Trust in Broker", proto také TB REALITY.

Jsme důvěrným a spolehlivým partnerem pro makléře i klienty.

 

Naše MISE

  • Realitním makléřům nabídnout 100 % odměny za výhodných podmínek, být tzv. brokerpoolem pro makléře, ale přitom zůstat klasickou realitní kanceláří s garancí pro klienty. Centrální řízení a dohled zaručuje všem klientům jistotu.
  • Díky tomu, že naši makléři mají 100% provize dokáží pracovat i s menšími odměnami než klasické RK a tím být pro klienty zajímavou volbou. Jsme taková nízkonákladová RK a to hlavně díky sdíleným nákladům s Flex IN.

 

TB REALITY jsme společně založili proto, abychom mohli vám, našim klientům nabídnout něco víc, péči zaměřenou na každého z vás. Víme totiž, jak moc důležitý je ve světě realit individuální přístup, jak moc je důležité uvědomit si, že neobchodujeme jen s nemovitostmi, ale také vašimi domovy. Právě proto vám skutečně nasloucháme a každé řešení připravujeme přímo na míru vašim požadavkům.

TB REALITY je společnost, kde získáte kompletní servis pod jednou střechou.

Díky mnoha smluvním partnerům jako jsou banky a pojišťovny jsme navíc schopni vám připravit jedinečné podmínky. 

Naše HODNOTY

  • Transparentnost vůči klientům i makléřům.
  • Jednoduchost.
  • Spolehlivost.

 

Našim hlavním cílem je spokojenost všech, kteří se na realitní transakci podílejí: prodávající, kupující i realitní makléř, jelikož teprve tehdy může vše fungovat. Za to Vám ručím - Ing. Tomáš Bartusek, MBA - ředitel společnosti.

Zaujali jsme Vás? Napište nám!

Kde inzerujeme?